Onno the stork (Free CAL Wolplein)

NL beneden

Last Tuesday I checked my Facebook and saw the cute bird CAL, organized by Wolplein. In 5 weeks they share 5 different bird patterns. There is already a Penguin and now there is also a Stork you can make. The patterns are free and designed by haakidee. I fell in love with the tiny Onno! So, I took some scraps of yarn (orange, white and anthracite) and made myself a cute little Stork.

The patterns are free, but in Dutch and you can already make 2 of these cute little friends. The stork is especially cute for someone that is expecting, just switch the safety eyes for some black yarn to make it baby proof! Have a creative weekend!

See you soon x

Diana

 

Afgelopen dinsdag zag ik om mijn Facebook de CAL van Wolplein langskomen. 5 ontzettend schattige vogeltjes die je kunt haken. Elke dinsdag wordt er een patroontje gedeeld en ik was meteen verliefd op kleine Onno de ooievaar. Maar er is ook al een leuke pinguïn die je kunt haken. Ik heb wat restjes garen gebruikt voor Onno (oranje, wit en antraciet) en ben begonnen.

Het patroontje is lekker gemakkelijk en haakt heerlijk weg. Onno was in 1 dag klaar. De ontwerpen zijn van Haakidee en ik volg haar al een tijdje via Instagram. Haar ontwerpen vind ik altijd erg aandoenlijk en lief uitzien!

De patroontjes zijn dus gratis en in het Nederlands en er zijn er al 2 beschikbaar. In totaal zullen er 5 worden gedeeld op de blog van wolplein. De kleine ooievaar is helemaal leuk voor iemand die in verwachting is, wissel dan wel de veiligheidsoogjes om in zwart garen om het baby proof te maken. Ik hoop dat jullie een heerlijk creatief weekend hebben!

Groetjes x

Diana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s